Ruh Halinize Göre Saç Modelleri

Her kadın kendine yakışan saç modellerini arar duru yaşamı boyunca. Oysaki kendini güzel ve doğal gösteren saç modelleri bayanların kişiliğinde yatmaktadır. Örneğin bi yemeğe davetlisiniz, önemli birisi ile buluşacaksınız ya da bi baloya çağrıldınız. Saçlarımı nasıl yapmalıyım düşünmeyin. Aşağıdaki ruh halinden size uygun olanını seçin:


Asi Kız
Saç Modeli:
Kıvırcık saçlıysanız, hacimli bir fön çekin. Saçlarınızın parlak durması için fön bitiminde bir serum da kullanabilirsiniz. Düz saçlıysanız, yıkadıktan sonra saç diplerine hacim verici bir köpük sıkıp, kurutmanız yeterli olacaktır

Makyaj:
Gümüş yansımalarla dolu bir göz makyajını yaparken, ışıltıların göz kapaklarında uzun süre kalmasını sağlamak için, önce tüm göz kapağına gümüş rengi krem far sürün. Sonra da göz pınarlarınızın üzerine siyah kalem çekin. Ardından simli farı sürebilirsiniz. Tabii yine göz pınarlarını da unutmadan... Ruj rengi olarak da seçiminiz vişne çürüğü tonları olmalı.


Su Perisi
Saç Modeli:
Saçlarınız düzse, hepsine maşa yaptıktan sonra, tarakla saçlarınızı diplere doğru tiftince, resimde gördüğünüz şekil ortaya çıkacaktır. Saçlarınız kıvırcıksa, yıkayıp krepe yapmanız bile yeterli olur. Tabii her iki saçın da iyi bir saç spreyine ihtiyacı olacak.

Makyaj:
Beyaz bir göz kalemi ile göz pınarlarınızı boyayarak bakışlarınıza aydınlık kazandırın, sonra kirpiklerinize iki kat rimel sürün. Romantik görüntüyü tamamlamak için gülümseyin ve elmacık kemiklerinize şeftali tonlarında allık sürün. Dudaklarınıza ise yine pembe ve şeftali tonları arasında parlatıcı bir ruj sürmeniz yeterli.

Gotik Etki Bırakmak İstiyorsanız
Saç Modeli:
Saçlarınız kıvırcıksa, nemliyken biraz buklelerini belirginleştirecek bir şekillendirici sürdükten sonra saçınızı ayırıp, ayırdığınız tarafı kulak arkasından tel toka ile tutturun. Saçlarınız düzse de, fazla diplerden başlamamak koşuluyla maşa ile bukleler verdikten sonra aynı işlemi tekrarlayın.

Makyaj:
Makyaj: Gözlerinizi, göz çevresinin dışına taşarak ve alt kirpik diplerini de dahil ederek siyah göz kalemi ile boyayın. Ardından gri bir krem farı parmağınızla, kalem ile boyadığınız yerlerin üzerinden geçin. Böylece ıslak ve daha buğulu bir görünüm elde edeceksin. Dudaklarınıza sadece parlatıcı sürün.


Egzotik
Saç Modeli:
Saçlarınızı düz fönledikten sonra kulak hizasına kadar iri bigudilerle sarıp hareketlilik sağlayın. Toka ile tutturabilirsiniz.
Makyaj:
Üst kirpik diplerinizin yarısını mavi göz kalemi ile boyayıp, sünger uçlu bir aplikatör ile yayın. Kirpik diplerinin boyamadığınız diğer yarısı için de sarı renkli krem far kullanın. Gözaltlarına açık mavi kalem ile belli belirsiz bir çizgi çekin ve dudaklarınıza pembe parlatıcı bir ruj sürün.

0 yorum: