Saçınızı Düzleştirmek Mi İstiyorsunuz?

Saçlarınızı düzleştirmede fön en kolay ve en pratik yöntem ancak dünyamızda yaşanan küresel ısınma etkileri ile fönde çok dayanıklılık olmamakla birlikte geçici çözüm olmuştur. Bu nedenle kalıcı fön adı altında yapılan saç düzleştirme yöntemleri kullanılabilir.

Bu yöntem hakkındaki bazı detaylar ;
Kabaran, elektriklenen saçlarınızdan 6–8 boyunca kesin olarak kurtulabilirsiniz.

Bu işlem ne kadar zaman alır?
Yaklaşık olarak 4 saat süren uzun, ama sonucuna değen, biraz zahmetli bir iş (En az 6–8 ay boyunca saçlarınıza fön çektirmeyi düşünmeyeceksiniz.)

Her saça uygulanabilir mi?
Eğer saçlarınız aşırı derecede kimyasal işlem gördüyse, uygulanmaz. Ancak sadece boya, az miktarda balyaj varsa uygulanmasında bir sakınca yok. Röfleli saçları da mutlaka görmemiz gerekiyor
. Röfleli saçlara da uygulama yapmamız mümkün. Doğal saçlarda kesinlikle harika sonuçlar aldık!

Yıkadıktan sonra nasıl duracak?
Denize, havuza, sauna ya girip çıktığınız da saçlarınızı kendi haline bırakın
. Saçlarınız kuruduğunda kesinlikle fön çekilmiş gibi dümdüz ve parlak olacak.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sanırım artık kuaförler bunu kolaylıkla yapabiliyor..Kuaförünüze bi danışın derim..Üstelik 3-6 arası kalıcılık vaad ediyorlar.

Adsız dedi ki...

Pekiyi bunun ismi ne?defrize mi yada defrizeyemi benziyor..kuzenim 1 ay önce kuaföre gittiginde kuaför bundan bahsetmis..benims acim asiri kivircik..ve sacimi herzaman fonluyorum ve defrize defrize gibi seyler dusunuorm yasim 15 ve sacimda boya yok ama gölge attirmayi dusunuyorum sizce bi sorun olurmu gölge olursa?bunun etkisi 6-8 ay kaliosa fiyati nekadardir?
simdiden tesekkür ederim