Saç Rengine Göre Bakım Önerileri

Vogue tarafından “Modern saç ürünlerinin yaratıcısı” olarak kabul edilen; İngiliz Kraliyet ailesinden, Hollywood’daki ünlü isimlere, tüm dünyada milyonlarca kadını, kendi saç renklerini özel bakım lüksüyle tanıştıran John Frieda ödüllü ürünleriyle artık Türkiye’de! Kozmoklinik’in Türk tüketicisi ile buluşturduğu “John Frieda”, Boyner Mağazaları’nda, Boyner Beaute Etiler ve Erdem Kıramer salonlarında satışa sunuldu. John Frieda Customized Care Collection Serisi (CCC), patentli Light Enhancers™; teknolojisi ile farklı saç renklerinin canlı ve ışıltılı görünümünü ortaya çıkarmak için özel olarak formüle edilmiş şampuan, saç kremi ve şekillendiricilerden oluşan dünyadaki ilk renk serisi...

Göz alıcı sarışın!
(Sheer Blonde)Sarı saç, ışığın saç tellerinin içine süzülmesine izin verir. Işık sayesinde saç telleri arasında oluşan yansıma, çok yönlü bir ışıltı ortaya çıkarır. Sheer Blonde® Serisi’ndeki Light Enhancers™ teknolojisi, sarı saçı matlaştıran kalıntılardan arındırarak ışığın, yansıtma gücünü artırır.

Parıldayan esmer!
(Brilliant Brunette)Koyu renk saç, ışığı emerek daha az geri yansıtma eğilimindedir. Bu yüzden rengi sıradan görünebilir. Işıltıya kavuşabilmesi için her saç teli, pürüzsüz bir yapıya sahip olarak ışığı daha iyi yansıtmaya ihtiyaç duyar. Brilliant Brunette® Serisi, Light Enhancers™ teknolojisi sayesinde koyu renk saç telini pürüzsüzleştirerek, saç telinin çok yönlü bir yansıma kazanmasını sağlar.

Işıltı saçan kızıl!(Radiant Red)
Kızıl saç, renk ve canlılık açısından yoğundur ve benzersiz renk tonlarını ortaya çıkarmak için ışığın gücüne ihtiyaç duyar. Radiant Red ® Serisi, Light Enhancers™ teknolojisi ile bulunduğunuz ortamdaki ışığı toplayarak, saçınızdaki zengin kızıl tonların, daha yoğun bir canlılıkla ışıldamasını sağlar. Saçınızdaki kızıl tonlarını korur.

Elektriklenmeye son!
Elektriklenme her saçın ortak sorunudur… Uçuşan saç telleri, çatallaşmış uçlar ve birbirine karışmış kabarık kıvırcıklarla kendini belli eder. Saçlardaki problem her ne olursa olsun, Frizz Ease® Serisi; elektriklenmeyi önleyici formülü sayesinde, tüm problemli saçları kontrol altına alarak, saçın kolayca şekil almasını sağlar.

John Frieda kimdir?
Kısa süre içerisinde İngiliz Vogue ve Harper’s & Queen gibi dergilerin moda çekimlerinin aranılan ismi oldu. Prenses Diana’nın ünlü saç kesimi “Purdey” stiliyle adını duyuran John Frieda kısa bir süre içerisinde dünya çapında üne kavuştu. 1976 yılında Londra’ da kendi salonunu açtı ve Hollywood, kraliyet ailesinden ve cemiyetten birçok ünlü isme hizmet verdi. Farklı cilt tipleri gibi farklı saçların da kendine özel ihtiyaçları olmasından yola çıkarak; bu konuda ürün geliştirmeye yönelik çalışmalara başlayan John Frieda, 1988 yılında ilk saç bakım serisini geliştirdi
. Ve bir sonraki sene “yılın kuaförü” unvanını aldı. 1990 yılında ikinci saç bakım serisi Frizz Ease’i piyasaya sunan John Frieda bu seriyle kısa zamanda saç bakım serumları arasında “en çok satanlar” listesinin ilk sırasında yer aldı. Elde ettiği başarılarla yetinmeyen John Frieda, önce sarı olmak üzere kumral ve kızıl saçlarda yaşanılan problemlere ve saçların ihtiyaçlarına yönelik ürün serisini geliştirdi.

0 yorum: