Kadın Saç Tipleri ve Karakter Benzerlikleri

Kısa , Yuvarlak , Kıvırcık Saç
Saçları düz olduğu halde kıvırtarak kısa ve yuvarlak kesen insanların, kendilerini sıkıntıya sokmak istemeyen, biraz da havai kadınlar olduklarından emin olabilirsiniz. Böyle kadınlar canlı ve hareketlidirler. Sudan şeylerden bahsetmesini severler. Bu onların akılsız olduğunu göstermez. Bilakis, zeki ve akıllıdırlar ve icap ettiği zaman akıllarını kullanmasını bilirler. Yalnız kendilerini sıkıntıya sokmak istemezler.

Topuz Saç
Saçlarını gergin olarak toplayıp topuz yapan kadınlar ekseri soğuk, sert ve titiz olurlar. Kendi kendilerine karşı müsamaha göstermedikleri gibi başkalarına karşı da müsamaha göstermezler. Alışılmamış, değişik şeyleri kabul etmek istemezler. Topluluk ve kalabalıktan hoşlanmadıkları gibi arkadaşları da yoktur ve kendi başlarına kalmayı tercih ederler.

Kakül Bırakmak
Saçlarını alınlarının üzerinde kırkma gibi kesen kadınlar şen ve akıllıdırlar. İltifattan hoşlanırlar. Sadıktırlar ve hislerinde ifrata kaçarlar
. Ekseri tatlı dilli olmakla beraber zamanında acı konuşmasını da bilirler.

Erkekçe Kısa Saç
Saçlarını bir erkek gibi kısacık keserek dümdüz bırakan kadınların tabiatında da biraz erkeklik vardır. Böyle kadınların kıyafetlerinin de erkekliğe kaçtığını görürüz
. Daha ziyade erkeklerin yaptığı işlerde çalışır, erkeklerin yaptığı her işi yapabildiklerini ispat etmeye kalkışır ve durmadan "keşke erkek olsaydım!" derler.

0 yorum: