Renkli ve Asimetrik Saçlar

Bu yıl saçlar kabarık, koyu renklerde, parlak ve canlı... Modern kadın renkli ve modern kesimlerle ortaya çıkıyor. Görüntü, zerafet ve hacimle dolu olacak!.. Saç kesimi uçlara doğru inceliyor ve hafifliyor. Kadınlar bu haliyle hem güçlü hem zarif görünecek.. Bu yıl saçlarda ahengi alt üst eden bir kompozisyon ve renk karışımı hakim...


Düz veya dalgalı hacimli saçlar
2007 saç stilinde hareketlilik, yumuşaklık-sertlik, etkileyiciliğin yumuşak ve tahrik edici bir karışımı olacak. Havalı ve hafif saçlar, düzensiz ve geometrik olacak. Farklı uzunluklarda ve karışık renklerdeki saçlar, sadelikten uzak yeniliklerle güzelliğinize güzellik katacak. Ürün ve fırçalarla düzleştirilmiş, hacim kazandırılmış saçlar da bu sene çok moda! Doğal ve yaratıcı dalgalar yapabilirsiniz ancak abartmayın!


Hacim kazandırarak çekiciliğinizi artırın
Kat verilmiş ve uçlarına sivrilik kazandırılmış saçlarınızı hacimlendirebilirsiniz. Elinizle zarifçe şekillendirdiğiniz dalgalı, asimetrik ve uyumlu saçlarınızla dikkat çekebilirsiniz. İnce boyunlu bayanlarda saçlara verilen hacim daha çok fark edilebilir. Kısa veya uzun kaküller kenara veya alına düşürülerek, daha çekici bir görünün kazandırılabilir.

0 yorum: