Daha Seksi Saçlar İçin

Yapılan istatistiklere göre, kadınlar saçlarına diğer güzellik bakımlarından daha fazla zaman harcıyor. Günlük giyim için neyin iyi görüneceğini şüphesiz biliyorsunuz. Fakat bazı geceler, daha da fazla iyi görünmek istiyorsunuz. Seksi görünmek ve kendinizi seksi hissetmek istiyorsunuz. New York City Soho Oscar Bond Kuaförü ve Spa'da uzman kişiye saçın nasıl kestirilmesi, boyatılması gerektiğini ve gündüz çekici gece ise seksi olmanızı sağlayan saç modelini sorduk. Kuaför sahibi ve dünyaca tanınan saç tasarımcısı Oscar Bond, saç kesiminin dış görüntünüzün en önemli parçası olduğunu söyledi ve uzun katlar ile saç kestirmenizi tavsiye etti. Oscar Bond ve saç tasarımcısı Allison Woodruff, bu konuda hemfikirler. Seksi saçlı kadınları düşündüğünüzde, Jessica Simpson ve Jennifer Aniston gibi, saçlarındaki katlara dikkat etmenizi söyler. Jessica'nın muhteşem kıvrılan kıvırcıkları ve Jennifer'ın harika düz katları hoş olmak için tek yol değil tabi. Günü kumsalda harcamışsınız gibi görünen saçlar aynı zamanda bütün tutkudur. Seksi saçlara sahip olmak muhteşemdir ve ahenkle dans ederler.


İşte bazı tavsiyeler

Kendiniz için kolay hale getirin: Woodruff 'İyi bir saç kesimine sahipseniz gerisi kolay' der. Dalgalı bir saça sahipseniz, mesela saçlarınızı ıslatmak için hafif bir saç köpüğü veya gürleştirici bir ürün kullanın ve kurutma makinesi kullanarak saçı kuruturken saçlarınızı karıştırın. Düz saçlara sahipseniz, saçlarınıza maşa sarıp bir kaç saniye bekletin ve kendi kendinize saçınıza şekil verin. Bu konuda metodik olmayın diye ekler.

Hareket yaratma fikri. ' Saçlarınızın biraz dağınık görünmesini istiyorsunuz. İki farklı hacimde maşa kullanırsanız daha darmadağınık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Saç tipinize uygun ürünler kullanmalısnınz. Woodruff hacim kazandırıcı ürünleri araştırmanızı çünkü seksi saçlara sahip olmanın yolunun gür saçlardan geçtiğini söylüyor. Saçlarınızın ne kadar ağırlıkla baş edebileceğini düşünün. Eğer saçlarınız çok iyi ise, ağır, kremsi ve yağlı ürünler yerine hafif, gürleştirici ürünler kullanın. Süper kıvırcık saçlar, ağırlıkla baş edebileceğinden gerçek kremsi ürün kullanabilirsiniz. Saçlarınızı yapışık gösteren bir ürün kullanmak istemezsiniz, fakat saçlarınızı darmadağınık gösteren bir ürün kullanmak istersiniz.

Kâküller her zaman seksidir. Bond, kâküllerin saç modelinin en seksisi olduğunu söylüyor. Bond, uzun, bir yana doğru olmayan, sadece gözleri ve elmacık kemikleri kapatan kâkülleri tavsiye ediyor. Çok kısa olmadıklarından emin olun. Saçlarınızın hareketini sağlayan bir anahtar olduğunu unutmayın. Bond çok uzun ve gür kâkülleri kombine etmeyi sevdiğini söylüyor'. Bu görüntü güne göre profesyonel olabilir, fakat doğru ürünü eklediğinizde size seksi görüntü sağlayacak bir sonuçla saçlarınızı daha karmakarışık yapabilirsiniz.

İki kelime: Saç eklemesi. Kıdemli saç tasarımcısı Jason Wilkerson müşterilerin daha seksi bir görünüme sahip olmalarını sağlamaları için saç eklemelerini kullanmayı seviyor. Çünkü eklemeler her türlü uzunlukta saçlara hacim, gürlük ve doku kazandırır ve bazı eklemeler büyüleyici bir görüntü yaratmaya yardım edecek dalgalı saç yapısına sahiptir. 30 yaşındaki veya daha genç yaştaki kadınlar, saç eklemelerinden hoşlanırlar. Bazı kadınlar, ince saçlarını gür göstermek için saç eklemelerini kullanırlar. Diğerleri ise müthiş renkler eklemekten hoşlanırlar. Zıt renkler seksidir. Saç boyası uzmanı Wendy Bond saçlarınıza röfle veya gölge eklemeniz hususunda kuaförünüz ile konuşmanızı öneriyor. Canlılık ve yoğunluk ile parlak, hoş ve zıt renkler size seksi bir çekicilik kazandıracak.

0 yorum: